Elektricien in Valkenswaard | Wij staan 24/7 voor u klaar!

Spoeddienst voor storing en kortsluiting

Om snel geholpen te worden kunt u ons bellen via 040-2310455

Elektricien in Valkenswaard inschakelen voor elektra klussen

Vaak blijkt het erg lastig te zijn, om elektra klussen binnen en buiten uw woning zelf uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe kabels, of het aansluiten van stopcontacten en lichtaansluitpunten. Onze elektricien in Valkenswaard voorziet u graag van hulp bij dergelijke werkzaamheden! Met een jarenlange ervaring in het uitvoeren van elektra klussen, kunnen we u snel en op vakkundige wijze van dienst zijn.

Niet alleen voor het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van elektra in huis kunt u op onze elektricien in Valkenswaard rekenen. Ook bieden we u graag een persoonlijk advies! Is het bijvoorbeeld verstandig om uw groepenkast te renoveren? Op welke plek kunt u de aansluiting voor uw lampen het beste laten plaatsen? Zo maken we het u makkelijker, om een weloverwogen keuze te maken.

Installatie- en reparatieklussen voor de elektricien in Valkenswaard

De klussen die u door onze elektricien in Valkenswaard uit kunt laten voeren, verdelen we doorgaans onder over twee categorieën. Dit zijn installatiewerkzaamheden en reparaties aan uw elektra in huis. Installatiewerkzaamheden zijn onder meer noodzakelijk bij een nieuw- of aanbouw van uw woning. In dergelijke situaties zullen er nieuwe kabels gelegd moeten worden, moeten er stopcontacten worden geplaatst, of moet de meterkast worden uitgebreid.

Wanneer u de kabels door de elektricien in Valkenswaard laat leggen, is de kans op complicaties klein. Zou u dit echter zelf doen, of door een onervaren vakman laten doen, dan loopt u mogelijk tegen kortsluitingen aan. Kortsluitingen ontstaan als twee kabels met elkaar in contact komen. Bij een kortsluiting voeren onze elektriciens een reparatie voor u uit. In veel gevallen betekent dit het vervangen van de kapotte kabels.

Met spoed hulp bij stroomstoringen en kortsluitingen

Een stroomstoring of kortsluiting in huis wilt u zo snel mogelijk laten verhelpen. Bij onze elektricien in Valkenswaard hoeft u niet tot een volgende werkdag te wachten. U kunt onze elektricien met spoed inschakelen, door de spoeddienst te bellen! Onze spoed elektricien in Valkenswaard staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij sporen de oorzaak van de stroomstoring voor u op en zorgen direct voor een passende oplossing. Vaak zijn we al binnen een half uur bij u!

Tip: probeer een stroomstoring in huis altijd eerst zelf op te lossen, door de kapotte stop in de meterkast te vervangen. Mocht u dit niet eerder gedaan hebben, dan vindt u op internet handige instructievideo’s.

24/7 bereikbaar

Voordelen

 • De juiste vakkennis
 • 24/7 bereikbaar
 • Nooddienst
 • Uitstekende service
Elektricien Valkenswaard

Wij kunnen u van dienst zijn met uiteenlopende elektra werkzaamheden:

 • De juiste vakkennis
 • 24/7 bereikbaar
 • Nooddienst
 • Uitstekende service

Groepenkast vervangen in Valkenswaard kan slim zijn

Heeft u al eens overwogen, om uw groepenkast te laten vervangen door onze elektricien in Valkenswaard? Uw groepenkast vervangen in Valkenswaard kan een slimme optie zijn, wanneer het renoveren hiervan niet langer rendabel is. Doordat woningbezitters vaak geen of nauwelijks onderhoud aan de meterkast uitvoeren, kost het veel arbeid om deze aan de laatste veiligheidseisen te laten voldoen. Dit is noodzakelijk, wanneer u voor een verandering aan de groepenkast kiest. Denk aan het toevoegen van een extra groep om een overbelasting tegen te gaan. De groepenkast vervangen kan zodoende een goedkoper en slimmer alternatief zijn.

Mogelijkheden bij uw groepenkast vervangen

Wanneer u ervoor kiest om uw groepenkast te vervangen, heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kan het voorkomen dat u van een gasfornuis naar een elektrisch kooktoestel over wilt stappen, wat u kunt combineren met het vervangen van de groepenkast. Voor een elektrisch kooktoestel heeft u vaak namelijk een 3-faseaansluiting nodig. Met deze 3-faseaansluiting kan er krachtstroom naar uw woning worden aangevoerd, zodat u een grootstroomverbruiker als het kooktoestel kunt gebruiken.

Ook kan het verstandig zijn om de groepenkast bij het vervangen hiervan uit te breiden met extra groepen. Zo wordt een overbelasting van losse groepen voorkomen in de toekomst.

Kortsluiting in Valkenswaard laten verhelpen

Een kortsluiting in Valkenswaard kan op verschillende manieren ontstaan zijn. Dit maakt dat het bijzonder lastig is, om een kortsluiting zelf te verhelpen. Wat u zou kunnen doen, is het uitschakelen van alle elektrische apparaten. Vervolgens vervangt u de kapotte stop in de meterkast en schakelt u de apparaten opnieuw in. Op het moment dat de stop opnieuw uit de groepenkast springt, heeft u de kern van het probleem gevonden. Dit kan bijvoorbeeld een oud koffiezetapparaat, of een oude waterkoker zijn. Mocht de kortsluiting ontstaan zijn bij kabels tussen uw muren, dan is het verhelpen hiervan lastiger. Onze elektricien in Valkenswaard biedt u graag hulp.

Oplossen van een kortsluiting met hulp van een elektricien

Onze elektricien in Valkenswaard beschikt over verschillende hulpmiddelen, waarmee de bron van een kortsluiting snel kan worden achterhaald. Op basis van de gevonden bron, zal de elektricien direct voor een passende oplossing zorgen. Voor het verhelpen van een kortsluiting in Valkenswaard kunt u op onze spoed elektricien rekenen.

De spoed elektricien is 24/7 bereikbaar voor noodsituaties. Een kortsluiting is een voorbeeld van zo’n noodsituatie, aangezien u niet lang zonder stroom wil blijven zitten. Daarbij kan een kortsluiting in het ergste geval zelfs een brand in huis veroorzaken.

 • De juiste vakkennis
 • 24/7 bereikbaar
 • Nooddienst
 • Uitstekende service

 • De juiste vakkennis
 • 24/7 bereikbaar
 • Nooddienst
 • Uitstekende service

Verschillende vormen van elektra aanleggen in Valkenswaard

Bij de bouw van een nieuwe woning kunt u niet aan elektra aanleggen in Valkenswaard ontkomen. Zo moeten er allereerst nieuwe kabels getrokken worden, naar de ruimtes die u heeft laten bouwen. Dit geldt ook wanneer u voor een aanbouw aan uw woning heeft gekozen. Bij het trekken van de kabels is het belangrijk, om voor voldoende ruimte tussen deze kabels te zorgen. Wanneer dit niet zo zou zijn, zou de warmte niet kunnen ontsnappen. Dit maakt dat de omhulsels van de verschillende kabels met elkaar kunnen versmelten en zo een kortsluiting kunnen veroorzaken.

Om de kans op complicaties bij het aanleggen van elektra te minimaliseren, is het raadzaam om hulp van onze elektricien in Valkenswaard in te schakelen.

Elektra aanleggen in vorm van stopcontacten en schakelaars

Elektra aanleggen betekent niet alleen, dat onze elektricien in Valkenswaard nieuwe kabels voor u legt. Ook kunnen we de stopcontacten voor u monteren en aansluitpunten voor uw verlichting plaatsen. De lampen kunt u vervolgens relatief eenvoudig zelf aan deze aansluitpunten bevestigen. Mocht u dit liever aan een vakman overlaten, dan doet onze elektricien dit graag voor u. Ook zullen we schakelaars op uw muren plaatsen, waarmee u de lampen kunt bedienen.