Heeft u regelmatig last van stroomuitval, doorslaande stoppen of juist korstsluiting? Dan is het mogelijk dat uw groepenkast uw energievraag niet aankan.  Onze elektriciens kunnen voor u een groepenkast aansluiten in Eindhoven zodat u geen last meer heeft van stroomuitval.

Monteren van een groepenkast vergroot energieaanbod

U heeft de mogelijkheid om nieuwe groepen te creëren in uw groepenkast. Door de groepenkast uit te breiden met nieuwe groepen wordt het energieaanbod in uw pand vergroot. Hierdoor wordt de energievoorziening beter verdeeld zodat de kans op kortsluiting of doorslaande stoppen flink verkleint. Hetzelfde geldt voor de aanleg van een volledig nieuwe groepenkast.

Voordelen

Het vergroten van het aantal groepen verkleint dus de kans op stroomuitval of kortsluiting. Een ander voordeel is het verkleinen van de kans op brand. Bij het aansluiten van een nieuwe groep worden ook vaak aardlekschakelaars geïnstalleerd. Aardlekschakelaars voorkomt aardfouten en dat is juist een veelvoorkomende oorzaak van brand. Het andere grote voordeel is het vergrote energie aanbod. Hierdoor is het mogelijk om meer en zwaardere apparaten op uw energienetwerk aan te sluiten. U hoeft dus niet langer meer lampen uit te doen als u de tv aanzet om uw stoppen te sparen. Daarnaast voldoet u gelijk aan de eis die de meeste verzekeraars tegenwoordig stellen voor het afsluiten van bijvoorbeeld een inboedelverzekering.

Professionele montage

Onze elektriciens zijn goedgeschoold en kunnen u met raad en daad bij staan. Ze zullen zowel de aardlekschakelaars, de nieuwe groepen, als eventuele leidingen voor u installeren. Hiermee bent u weer klaar voor de toekomst.

Waarom kiest u voor ons

  • De juiste vakkennis
  • 24/7 bereikbaar
  • Storingsdienst voor nood
  • Uitstekende service

24/7 bereikbaar