In een huis zijn er altijd wel stopcontacten te vinden. Toch kan het voorkomen dat je een stopcontact op een essentiële plek in je woning mist. Een extra stopcontact plaatsen of een bestaand stopcontact verleggen zijn twee mogelijkheden waar je dan uit kunt kiezen. Handige klussers hebben dit karwei zo voor elkaar. Ontbreekt het bij jou aan ervaring? Dan kunnen onze vakmensen jou helpen met stopcontacten installeren in Eindhoven.

Stopcontacten aanleggen

Het installeren van een nieuw stopcontact is een klus die de nodige zorgvuldigheid vereist. Bij de aanschaf van de materialen zal je al gauw merken dat er tal van mogelijkheden zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit opbouwsystemen die op de bestaande leidingen op de muur passen. Er bestaan ook diverse inbouwsystemen waarbij je het stopcontact in de inbouwdoos in de muur schroeft. Er is een groot assortiment aan modellen stopcontacten. Fraai vormgegeven wandcontactdozen en stijlvolle design stopcontacten zijn volop verkrijgbaar.

Stopcontacten laten installeren in Eindhoven

Wanneer je ervoor kiest om de stopcontacten door een van onze monteurs te laten installeren dan kunnen wij een afspraak maken waarbij we een geheel plan op maat samenstellen. Onze werknemers kunnen je onder andere van dienst zijn bij het plaatsen en aarden van nieuwe stopcontacten, het doortrekken van bedradingen en het vervangen van bestaande stopcontacten. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met jouw woonwensen, zodat je de stroomvoorzieningen in je huis optimaal kunt benutten. De installatie wordt zo snel en nauwkeurig mogelijk uitgevoerd, zodat jij spoedig van je nieuwe stroompunt gebruik kunt maken.

Waarom kiest u voor ons

  • De juiste vakkennis
  • 24/7 bereikbaar
  • Storingsdienst voor nood
  • Uitstekende service

24/7 bereikbaar