Iedere inwoner van Eindhoven gebruikt dag in dag uit talloze elektrische apparaten. De meeste mensen gaan ervan uit dat de elektra in huis altijd werkt. Toch kunnen er momenten zijn waarop u geen stroom heeft in (een deel van) uw woning. Hier zit u ongetwijfeld niet op te wachten. Soms is het enkel een kwestie van het omzetten van een schakelaar in de meterkast. Helaas is dit lang niet altijd het geval. Lukt het u ook niet om de stroom terug te krijgen? Dan biedt de nooddienst van onze elektricien in Eindhoven uitkomst.

24/7 bereikbaar in geval van nood

Wij hebben onze nooddienst in het leven geroepen omdat elektriciteitsproblemen vaak in de avonduren en in het weekend ontstaan. Dan gebruiken inwoners van Eindhoven immers de meeste stroom. Als u te maken heeft met stroomuitval, wilt u dit probleem zo snel mogelijk verhelpen. Onze elektricien in Eindhoven helpt u hier graag een handje bij. Dankzij onze nooddienst kunt u ons 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereiken voor noodgevallen.

Waarvoor schakelt u onze nooddienst in?

Spoeddienst U doet een beroep op de nooddienst van onze elektricien als u in (een deel van) uw woning geen stroom meer heeft. Kortsluiting is een veelvoorkomende oorzaak van deze stroomuitval. Als het probleem veroorzaakt wordt door een apparaat, kun u de oorzaak mogelijk zelf achterhalen. Kijk in de meterkast om welke groep het gaat en loop vervolgens alle apparaten langs die op deze groep zijn aangesloten. Lukt het u niet om de boosdoener te vinden? Ga dan niet bij de pakken neerzitten, maar neem contact op met de nooddienst van onze elektricien in Eindhoven. Kortsluiting kan namelijk ook in de elektrische installatie zelf zitten.

Neem contact op met onze nooddienst

Is de stroom in uw woning uitgevallen? Dan wilt u dat dit probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Als u in Eindhoven of omgeving woont, hoeft u enkel contact op te nemen met onze elektricien. Wij sturen dan direct één van onze vakmensen naar u toe. Zodra hij ter plaatse is, inspecteert hij allereerst uw meterkast. Vaak ziet hij binnen een oogopslag wat er aan de hand is. Als hij de oorzaak achterhaald heeft, verhelpt hij het probleem direct. Dankzij de nooddienst van onze elektricien in Eindhoven zit u nooit lang zonder stroom.

Waarom kiest u voor ons

  • De juiste vakkennis
  • 24/7 bereikbaar
  • Storingsdienst voor nood
  • Uitstekende service

24/7 bereikbaar