Heeft u problemen met uw elektrische voorzieningen? Of wilt  u juist graag een check-up laten doen? Wij nemen graag een kijkje naar de stand van zaken in uw huis of kantoor. Neem nu contact met ons op voor het onderhoud van uw elektra in Eindhoven.

Verhoog de veiligheid door uw elektra goed te onderhouden

Elektra is een belangrijk onderdeel van elk pand. Problemen met elektra legt vaak alles stil. De lampen doen het niet meer, de computer valt uit, en het eten in de koeling bederft. We zijn behoorlijk onthand zonder een goede stroomvoorziening. Uw elektra goed laten onderhouden is dus best belangrijk. Voor problemen met elektra zoals kortsluiting of het uitvallen van de stroom kunt u bij ons terecht. Wij zullen de oorzaak voor u opsporen en het probleem zo spoedig mogelijk verhelpen. Ook voor preventie en een check van uw voorzieningen staan wij voor u klaar. Wij geven u graag advies om de veiligheid van uw voorzieningen te verhogen. Zo kunnen wij extra groepen voor u aansluiten of aardlekschakelaars plaatsen.

Professionele aanpak van problemen

Uw onderhoudsproblemen pakken we professioneel aan. Onze elektriciens hebben een volledige training achter de rug en zijn goed bekend met veelvoorkomende problemen. Ze kunnen u van advies dienen en geven u uitleg over de reparatie. Zo weet u ook precies wat het probleem was. De elektriciens zullen oplossingen aandragen en in overleg met u besluiten wat er te doen staat. U bent daardoor zelf ook goed op de hoogte van de staat van de elektra in uw pand.

Waarom kiest u voor ons

  • De juiste vakkennis
  • 24/7 bereikbaar
  • Storingsdienst voor nood
  • Uitstekende service

24/7 bereikbaar