Heeft u problemen met uw elektrische voorzieningen? Of wilt  u juist graag een check-up laten doen? Wij nemen graag een kijkje naar de stand van zaken in uw huis of kantoor. Neem nu contact met ons op voor het onderhoud van uw elektra in Eindhoven.

Verhoog de veiligheid door goed onderhoud aan uw elektra

Elektra is een belangrijk onderdeel van elk pand. Problemen met elektra legt vaak alles stil. De lampen doen het niet meer, de computer valt uit, en het eten in de koeling bederft. We zijn behoorlijk onthand zonder een goede stroomvoorziening. Uw elektra goed laten onderhouden is dus best belangrijk. Voor problemen met elektra zoals kortsluiting of het uitvallen van de stroom kunt u bij ons terecht. Wij zullen de oorzaak voor u opsporen en het probleem zo spoedig mogelijk verhelpen.

onderhoud elektra

Laat uw elektra regelmatig keuren

Ook voor preventie en een check van uw voorzieningen staan wij voor u klaar. Het is namelijk niet zo dat u nooit meer naar elektra hoeft om te kijken wanneer deze geïnstalleerd is. Een regelmatige keuring van uw elektra kan zorgen voor een langere levensduur. Ook geeft het u een extra stukje veiligheid. Wij geven u graag advies om de veiligheid van uw voorzieningen te verhogen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook extra groepen voor u aansluiten of aardlekschakelaars plaatsen om kortsluiting te voorkomen.

Laat uw verouderde bedrading controleren en voorkom onnodige kosten

In oude woningen of bedrijfspanden is de bedrading vaak ook verouderd. Verouderde bedrading is vaak niet berekend op het relatief hoge elektrische verbruik van tegenwoordig. Wanneer u de elektra regelmatig laat nakijken kunt u veel materiële en financiële schade voorkomen. Voorbeelden van nalatige elektra zijn bijvoorbeeld:

  • Blootliggende draden
  • Vervuilde verdeelinrichtingen en stopcontacten
  • Loszittende wandcontactdozen of aansluitpunten

Dit zijn voorbeelden die voor verschillende problemen kunnen zorgen. In het ergste geval kunnen zulke problemen brand veroorzaken. Iets wat u natuurlijk ten alle tijde wilt voorkomen. Daarom is het van belang dat u uw oude bedrading laat controleren.

Professionele aanpak van problemen

Uw onderhoudsproblemen pakken wij, bij Melectro, professioneel aan. Onze elektriciens hebben een volledige training achter de rug en zijn goed bekend met veelvoorkomende problemen. Ze kunnen u van advies dienen en geven u uitleg over de reparatie. Zo weet u ook precies wat het probleem was. De elektriciens zullen oplossingen aandragen en in overleg met u besluiten wat er te doen staat. U bent daardoor vervolgens zelf ook goed op de hoogte van de staat van de elektra in uw pand.

Waarom kiest u voor ons

  • De juiste vakkennis
  • Ruim bereikbaar
  • Storingsdienst voor nood
  • Uitstekende service

Ruim bereikbaar