Een storing aan het elektriciteitsnet in uw woning is vanzelfsprekend erg vervelend, zeker als dit buiten de gebruikelijke werktijden ontstaat. Vaak is het moeilijk om een oorzaak te vinden, laat staan om deze te herstellen. Gelukkig bieden veel elektriciens een storingsdienst aan om de oorzaak van de storing te traceren en direct voor u te verhelpen. Een van de meest voorkomende oorzaken van een storing is een kortsluiting. Naast het feit dat u geen elektra meer kunt gebruiken, kan een kortsluiting voor brandgevaar zorgen in uw woning. Dit wilt u vanzelfsprekend zo goed mogelijk voorkomen! Wij staan voor u klaar om te helpen bij een storing of kortsluiting in Eindhoven, door het probleem snel te voor u te vinden en te verhelpen. Ook buiten de gebruikelijke werktijden om!

Oorzaak storing of kortsluiting in Eindhoven

Er kunnen meerdere oorzaken zijn van een storing of kortsluiting. Zo kan het elektriciteitsnet van uw woning overbelast raken, bijvoorbeeld doordat u teveel apparaten uit dezelfde groep tegelijk aan heeft staan, maar ook het beschadigen van isolatiemateriaal om de bedrading in uw woning is een mogelijke oorzaak. Dit isolatiemateriaal moet voorkomen, dat de draden tegen elkaar aan komen om zo kortsluiting tegen te gaan. Wanneer de draden wel tegen elkaar aan komen, ontstaat een zeer grote stroom, met kortsluiting tot gevolg.

Het herstellen van de schade bij een storing of kortsluiting in Eindhoven kunt u zelf doen, maar ook laten doen door een van onze gespecialiseerde monteurs. Zij hebben een ruime ervaring in dit vak en kunnen de herstelwerkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier voor u uitvoeren.

Waarom kiest u voor ons

  • De juiste vakkennis
  • 24/7 bereikbaar
  • Storingsdienst voor nood
  • Uitstekende service

24/7 bereikbaar