Over ons

Melectro is uw elektricien in Eindhoven, Melectro is de enige elektricien die u nodig heeft in de regio Eindhoven. Heeft u last van een stroomstoring of kortsluiting in uw huis? Onze elektriciens lossen dit zo snel mogelijk voor u op. We zijn altijd direct ter plaatse en u kunt ons de hele dag door bereiken via onze 24/7 storingsdienst. Als u op zoekt bent naar een persoonlijke, professionele en daadkrachtige service, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring in het oplossen van storingen, het aanleggen van elektra, het uitbreiden en vervangen van uw meterkast en vele andere elektrawerkzaamheden. Ook voor kleinere klussen, zoals het aansluiten van uw fornuis, kunt u bij ons terecht. Heeft u met spoed een elektricien nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedservice. Neem nu contact met ons op, zodat u direct geholpen kan worden!

Onze diensten

 1. Elektra aanleggen

Bent u bezig met het bouwen van een nieuw huis of bent u uw woning aan het verbouwen? Laat het aanleggen van elektra over aan onze erkende installateurs in Eindhoven. Niet alleen voeren ze uw wensen deskundig uit, maar ze denken ook graag mee met mogelijke verbeteringen in uw elektraplan.

 1. Stroomstoring en kortsluiting

Als u te maken krijgt met een stroomstoring of kortsluiting, dan is dat natuurlijk erg vervelend. Onze elektriciens staan voor u klaar om te helpen bij een storing of kortsluiting in Eindhoven. We zullen het probleem zo snel mogelijk voor u vinden en verhelpen. Ook bij spoed kunt u 24/7 bij ons terecht.

 1. Elektrotechnische klussen

Er zijn veel elektrotechnische klussen die u zelf kunt uitvoeren. Toch kunt u voor bepaalde klussen beter een specialist op het gebied van elektrotechniek inschakelen. Zo weet u zeker dat de klus veilig en verantwoord wordt uitgevoerd. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en staan voor u klaar om u te helpen bij het installeren van nieuwe elektrotechniek in uw woning.

 1. Meterkasten uitbreiden

Zeker met de technische apparaten, die tegenwoordig op de markt te verkrijgen zijn, krijgt uw elektriciteitsnet dan heel wat te verduren. Door de woonkamer en de keuken in de groepenkast te splitsen of uit te breiden wordt de belasting verdeeld over meerdere groepen.

Melectro, dé specialist voor al uw elektrawerkzaamheden

Of het nu gaat om het uitbreiden, samenstellen, vervangen van uw oude groepenkast voor een modern alternatief, of u wilt een compleet nieuwe meterkast laten ontwerpen, onze elektriciens in Eindhoven staan voor u klaar om dit deskundig voor u uit te voeren. Vakwerk, kwaliteit, uitstekende service en klanttevredenheid staan bij Melectro centraal. We denken met u mee en vinden altijd een passende oplossing.

Kortom, waarom kiest u voor Melectro?

 • Up-to-date vakkennis
 • 24/7 bereikbaar
 • Storingsdienst voor nood
 • Uitstekende service

Waarom kiest u voor ons

 • De juiste vakkennis
 • 24/7 bereikbaar
 • Storingsdienst voor nood
 • Uitstekende service

24/7 bereikbaar