Hieronder kunt u veelgestelde vragen vinden. Heeft u na het zien van deze vragen nog vragen? Bel ons dan via: 040-2310455.

Kortsluiting is heel vervelend, maar vaak snel te verhelpen. U kunt in de meterkast controleren of aardlekschakelaar om is geslagen. Als dit het geval is kunt u de schakelaar omzetten. Als deze meteen weer omslaat, moet u de stekkers van alle apparaten in de groep waar zich de kortsluiting bevindt uit het stopcontact halen. Plug ze daarna één voor één weer in om erachter te komen welk apparaat een probleem vormt. Lost dit het probleem niet op? Dan kunt u Van Oosten Elektricien inschakelen.

Het is mogelijk om zelf elektrawerk aan te leggen, maar dit is voor de meeste mensen niet aan te raden. Het is heel belangrijk dat alles juist wordt aangelegd, anders loopt u het risico heftige schokken te krijgen, kortsluiting te veroorzaken of zelfs een brand te stichten. Mocht u zelf elektrawerk willen aanleggen, zorg er dan altijd voor dat de stroom voortijdig wordt afgesloten. Daarnaast is het geen goed idee om zelf in de meterkast aan de slag te gaan, laat dit over aan een vakman.

Een aardschakelaar is cruciaal voor de veiligheid van u en uw woning. In het geval van lekstroom slaat de aardlekschakelaar meteen om. Door dit te doen staat er geen stroom meer op de apparaten die deel zijn van de specifieke groep met het probleem. Door de stroom eraf te halen kunnen gevaarlijke situaties worden voorkomen. Een aardlekschakelaar is dus een preventieve veiligheidsmaatregel.

Ja, u kunt een stopcontact gewoon schoonmaken. Let er wel op dat u eerst de elektriciteit van de stopcontacten afhaalt met behulp van de schakelaars in uw meterkast. Er zijn speciale stopcontactborsteltjes om stopcontacten af te stoffen. Ook kunt u een goed uitgeknepen vochtig doekje met een heel klein beetje ammonia gebruiken. Zorg dat de stopcontacten goed droog zijn voor u de stroom er weer op zet.

Wij zijn werkzaam in en rondom Eindhoven. Zo leveren wij ook onze diensten in Best en Valkenswaard, maar ook andere plaatsen rondom Eindhoven. Weet u niet zeker of wij u van dienst kunnen zijn? U kunt ons altijd bellen via: 040-2310455.

Wij zijn te bereiken via 040-2310455. Heeft u met spoed een elektricien nodig? Door onze 24-uurs service zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Waarom kiest u voor ons

  • De juiste vakkennis
  • 24/7 bereikbaar
  • Storingsdienst voor nood
  • Uitstekende service

24/7 bereikbaar