Het kan even schrikken zijn als de stroom plotseling gedeeltelijk in je woning wegvalt. De oorzaak van een gedeeltelijke stroomstoring vind je meestal dichtbij huis. Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken of heb je geen idee waar je op moet letten? Bij een gedeeltelijke stroomstoring in Eindhoven helpen wij je graag verder.

Controle

Wanneer je huis ineens voor een gedeelte zonder stroom komt te zitten, kan dat voor behoorlijk wat overlast zorgen. Elektrische apparaten zijn ineens onbruikbaar, de centrale verwarming valt uit en je lichten werken niet meer. Als de stroom slechts voor een gedeelte uitvalt, dan kun je er vanuit gaan dat de stroomstoring bij jouw huis vandaan komt. Je kunt zelf controleren waar de storing vandaan zou kunnen komen. In het geval van kortsluiting moet je eerst het apparaat uitzetten dat je voor het laatst hebt aangezet. Haal daarna de stekker uit het stopcontact. In de meterkast zal je zien dat er een stop gesprongen is. Deze stop kun je dan eenvoudig weer aanzetten of vervangen.

Bij twijfel bellen

Bij twijfel over de te ondernemen maatregelen kun je altijd contact opnemen met onze storingsdienst. Wij begrijpen dat het omgaan met stroom en elektrische apparaten spannend kan zijn. Wanneer je geen ervaring hebt met dergelijke situaties kun je daarom maar beter het zekere voor het onzekere nemen en hulp inschakelen van mensen die er wel verstand van hebben. Wij voorzien je graag van de nodige informatie en indien nodig kunnen wij je snel hulp aanbieden.

Waarom kiest u voor ons

  • De juiste vakkennis
  • 24/7 bereikbaar
  • Storingsdienst voor nood
  • Uitstekende service

24/7 bereikbaar